Beoordelingen

Onderstaand vind u de beoordelingen door onze klanten. Bent u klant (of klant geweest), dan stellen wij het op prijs als u een beoordeling over ons zou willen achterlaten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LL Styling
Average rating:  
 7 reviews
 by Thea Leder
Verkoop huis met goed resultaat

Vond het heel prettig om met Laura ons huis zo goed mogelijk aan te passen om mooie foto's te krijgen voor de verkoop brochure en Funda. Het zijn fantastisch foto's geworden door de aanwijzingen van Laura om onze spulletjes net even anders neer te zetten of weg te halen. Mede door de mooie foto's is ons huis snel verkocht voor een mooie prijs. We raden haar ook zeker aan.

 by Monica
Mevr

Laura heeft enorm geholpen om mijn appartement aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Dit door praktische en goed uitvoerbare tips. Ook bracht ze zelf objecten mee om de fotos te verfraaien. Laura heeft verstand van zaken, is zeer goed bereikbaar, betrokken en heeft een scherp oog voor sfeer en detail. Ze was heel motiverend en heeft zeker veel bijgedragen aan de goede verkoop!

 by Sabine Boks
Hoe is het mogelijk ?

Ontzettend fijn en gezellig met Laura samengewerkt. Ik was bloednerveus en had enorm veel steun aan haar. Haar grove indeling aanpassingen kregen gelijk veel complimenten. Hierdoor kwamen de ruimtes tot hun recht op de foto’s. Daarnaast was haar oog voor detail geweldig. Dingen waarmee ik al jaren zat
“hoe doe ik hier nou wat leuks mee” toverde ze in minuten om tot een perfecte opstelling/locatie etc. Resultaat: een snelle verkoop voor een prachtige prijs.

 by Ina Oosterlee
Goede begeleiding en informatie

Mijn huis werd verkocht en zag er nog heel alledaags uit met alle rommel spullen die je dan hebt. Laura kwam kijken, vrij onverwacht in een voor mij hectische periode. Dus het was ook erg rommelig. Met de aanwijzingen van Laura mijn huis verkoopklaar gemaakt in een paar dagen(dat was wel even buffel en) maar toen ze weer kwam op de dag dat de foto's werden gemaakt was ze aangenaam verrast van wat ik allemaal had gedaan.Er hoefde niet zoveel meer te worden opgeruimd of aangepast. Mede door de strakke foto's die tien gemaakt zijn heb ik een mooie prijs voor mijn huis gekregen.

 by R.mulder
12=11=21

Het was fijn om met laura samen te werken ze handelt snel en lost situaties voor je op als je er zelf even niet uitkomt geeft je goede informatie wat ten goede kwam voor een snelle verkoop van het huis.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»